gijsproostfotografie koevoetsgpf96611

Uw wens, ons werk

In de afgelopen kwart eeuw timmerden wij niet alleen aan kozijnen en deuren, maar ook aan een stevig imago. Niet alleen door vakwerk te leveren, maar ook door eerlijk advies en passende oplossingen voor elk project. Vanuit het motto “uw wens is ons werk” stellen wij steeds weer opnieuw de wens of het probleem van de klant centraal. Dat maakt ons vak zo leuk en afwisselend, want geen project is hetzelfde. Deze werkwijze en overtuiging leverden ons het vertrouwen van vele klanten op. Timmerbedrijf Koevoets is inmiddels een gevestigde naam die reikt van Antwerpen tot Amsterdam.

KIJK BINNEN BIJ KOEVOETS

Stoere signatuur

Onze signatuur is duidelijk herkenbaar: robuust, stevig, stoer, maar verfijnd door de uitstekende afwerking. De combinatie van moderne apparatuur en ambacht stelt ons hiertoe in staat. Daarbij volgen we trends en ontwikkelingen in de timmerindustrie op de voet, zijn onze machines goed onderhouden en worden deze altijd aangestuurd door vakmensen. Hoge productkwaliteit gegarandeerd, getuige de integratie van onze houten kozijnen, ramen en deuren in talloze woning- en utiliteitsbouw projecten.

Werkwijze: snel en efficiënt,
voor grote en kleine projecten

Met ons toegewijde team van vindingrijke vakmensen verzetten we bergen. Samen werken we efficiënt aan diverse grote én kleine projecten, zakelijk én particulier. Altijd met goede service en korte communicatielijnen als voorwaarde en solide producten én een fijne samenwerking als eindresultaat. Bent u benieuwd naar onze werkplaats? Bekijk dan hierboven de bedrijfsfilm over onze timmerfabriek aan de Bosschendijk, tussen Hoeven en Oudenbosch.

KOMO certificering

Kozijnen, ramen en deuren zijn vanzelfsprekende attributen in een gebouw. Niet alleen de schoonheid en het comfort van een kozijn of deur vinden wij belangrijk, maar vooral ook de veiligheid ervan. Met de vervaardiging van onze producten voldoen we daarom aan de KOMO certificering en politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo verkleinen we de kans op inbraak en vergroten we uw gevoel van veiligheid.

We timmeren verder

Door spaarzaam en verantwoordelijk met middelen en mensen om te springen en duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen, staan wij na een kwart eeuw en economische crisis nog steeds overeind. De komende jaren timmeren we verder aan allerlei prachtige projecten voor diverse projectontwikkelaars, aannemers, architecten en particulieren. Waaronder wellicht ook uw project!