Zakelijk én particulier

Voor zakelijke projecten zijn wij de juiste partner vanwege onze flexibiliteit, eerlijk advies en efficiënte werkwijze. Onze kracht schuilt daarnaast in de duurzame aanpak en eerlijke prijs. Voor particuliere projecten zijn wij de juiste partner omdat geen klus ons te klein is. Naast grote projecten vinden we altijd iemand beschikbaar voor het maken en monteren van uw nieuwe badkamerkozijn. Dat is volgens ons namelijk net zo belangrijk. Niet voor niets komen aannemers, architecten en particulieren van Antwerpen tot Amsterdam steeds weer bij ons terug!

ZAKELIJKE PROJECTEN

Voor zakelijke projecten zijn wij de juiste partner vanwege onze flexibiliteit, korte communicatielijnen, eerlijk advies en efficiënte werkwijze en levering. Van begin tot eind blijven we betrokken en we koesteren een fijne samenwerking met onze klanten. Onze kracht schuilt daarnaast in de duurzame aanpak en eerlijke prijs. We bieden waar voor uw geld! Niet voor niets komen projectontwikkelaars, aannemers en architecten van Antwerpen tot Amsterdam steeds weer bij ons terug. 

Lees meer over onze werkwijze.

PARTICULIERE PROJECTEN

Voor particuliere projecten zijn wij de juiste partner omdat geen klus ons te klein is. Naast onze zakelijke projecten nemen we de tijd voor particuliere projecten, van een los raam tot complete woning. Dat is volgens ons namelijk net zo belangrijk! Door onze flexibele houding, eerlijk advies en snelle service staan we bekend als een betrouwbaar timmerbedrijf voor particuliere projecten. 

Lees meer over onze werkwijze